Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mihai Ursache

 


Comunicat nr. 326


Întrunire a consilierilor juridici din garnizoana București


Generalul-maior Tudor Munteanu, locțiitorul șefului Departamentului pentru Relația cu Parlamentul și Informare Publică, a deschis joi, 6 septembrie 2007, lucrările „Convocării de pregătire profesională a consilierilor juridici din garnizoana București”, care are loc la Palatul Cercului Militar Național.

La activitate, ce se desfășoară pe durata a două zile, participă consilieri juridici din 26 de unități militare din București.

Pe timpul dezbaterilor, generalul Munteanu a afirmat faptul că resursa pe care o reprezintă specialiștii juriști pentru comandanții unităților unde își desfășoară activitatea, precum și pentru personalul structurilor respective, este una specială.

Prezent la convocare, șeful Direcției Legislație și Asistență Juridică, generalul de brigadă Ilie Botoș, a susținut că la nivelul structurii pe care o conduce se acumulează cea mai multă cazuistică și că aici activează specialiști cu cea mai înaltă expertiză în domeniu.

Întâlnirea consilierilor de la București este prima dintr-o serie de astfel de convocări care se vor derula, în acest an, și în alte mari garnizoane din țară.Biroul de Presă al Ministerului Apărării