Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 417


Delegaie a Universitii Naionale de Aprare, n Italia


O delegaie a Universitii Naionale de Aprare „Carol I”, condus de comandantul (rectorul) acestei instituii, generalul prof. univ. dr. Mircea Murean, efectueaz n perioada 22 – 25 octombrie 2007, o vizit la Centrul de nalte Studii de Aprare i la Colegiul de Aprare NATO de la Roma, Italia.

Activitatea constituie o oportunitate pentru realizarea unui schimb de experien i pentru exploatarea unor noi domenii de colaborare n domeniul nvmntului militar universitar. De asemenea, vor fi analizate posibilitile de a pune n practic transferul reciproc de profesori i cursani, participri la exerciii, realizarea n comun a unor publicaii de specialitate.

Promovarea imaginii instituiei n mediul academic internaional, consolidarea i extinderea relaiilor cu partenerii externi constituie cteva dintre obiectivele prioritare ale Universitii Naionale de Aprare „Carol I”.

Totodat, o delegaie de experi din cadrul instituiei se afl, n aceeai perioad, la Madrid, la Centrul Superior de Studii de Aprare Naional din Spania pentru a participa la ntlnirea pregtitoare a Conferinei Comandanilor 2008, organizat de Colegiul de Aprare NATO de la Roma.Biroul de Pres al Ministerului Aprrii