Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: lt.col. Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 437


Ziua Relaiilor Publice Militare


Pentru prima oar de cnd se afl n calendarul ostesc, Ziua Relaiilor Publice Militare a fost marcat astzi, 30 octombrie, la sediul Ministerului Aprrii printr-o festivitate la care au participat reprezentani ai conducerii Departamentului pentru Relaia cu Parlamentul i Informare Public, personal de relaii publice, jurnaliti militari, precum i comandani de uniti i mari uniti.

30 octombrie este privit de specialitii militari n informare i relaii publice din Armata Romniei nu numai ca un moment de bilan al performanelor obinute, ct mai ales ca o configurare a potenialului i a direciilor actuale de aciune.

Au fost expuse principalele repere ale istoriei acestei specialiti militare, precum i proiectele n derulare, precum intenia nfiinrii unui post de radio prin care fie promovat cariera militar n rndul tinerilor.

Dup prezentarea unei informri cu principale activiti ale specialitilor n relaii publice aflai n comandamente NATO, n teatre de operaii sau la diferite exerciii internaionale, colonelul dr. Ion Petrescu, eful Direciei de Informare i Relaii Publice, a subliniat c reuitele n acest domeniu din acest an se datoreaz devotamentului cu care actuala echip a D.I.R.P. se achit de sarcinile profesionale.

Structura militar de relaii publice a fost i rmne un reper n domeniul comunicrii instituionale, graie seriozitii, profesionalismului i capacitii de adaptare permanent la cerinele societii informaionale.Biroul de Pres al Ministerului Aprrii