Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 451


DELEGAȚIE A UNAp LA VIENA


O delegație a Universității Naționale de Apărarea „Carol I” participă în perioada de 4-11 noiembrie 2007, la seminarul internațional cu tema Cultura strategică și interoperabilitatea civili-militari în era postmodernă, organizat de Academia Națională de Apărare din Austria.

Seminarul are ca scop informarea și orientarea asupra problemelor referitoare la modul în care comunitatea științifică internațională abordează cercetarea în domeniul civili-militari.

Participarea delegației universitare la acest seminar se concretizează într-un schimb de experiență și o informare reciprocă privind modalitățile de pregătire în domeniul civili-militari, precum și de dezvoltare a relațiilor de cooperare cu Academia Națională de Apărare din Viena.

Universitatea Națională de Apărare „Carol I” desfășoară prin intermediul Colegiului de Management al Crizelor și Operații Multinaționale activități de pregătire a personalului militar și civil, din țară și străinătate în domeniul cooperării civili-militari.Biroul de Presă al Ministerului Apărării