Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Mr. Daniel Marin

 


Comunicat nr. 482


Seminarul “Dinamica mediului european de securitate”


Centrul de Studii Strategice de Apărare și Securitate din Universitatea Națională de Apărare „Carol I" organizează, în zilele de 22 și 23 noiembrie 2007, Sesiunea anuală internațională de comunicări științifice cu tema „Dinamica mediului european de securitate".

Vor prezenta comunicări peste 100 de specialiști din Ministerul Apărării, Ministerul Educației, Cercetării și Tineretului, Ministerul Internelor și Reformei Administrative, Ministerul Afacerilor Externe, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Serviciul de Protecție și Pază, cadre didactice și cercetători din instituții de învățământ și cercetare militare și civile, reprezentanți ai organismelor nonguvernamentale, precum și specialiști din Bulgaria, Polonia și Ucraina.

Vor fi dezbătute probleme privind dinamica organizațiilor internaționale, evoluțiile în fenomenul militar european și importanța zonei Mării Negre pentru securitatea Europei.

Jurnaliștii interesați să participe la seminar sunt așteptați joi, 22 noiembrie, între orele 08.30 și 08.50, la intrarea principală a Universității Naționale de Apărare “Carol I” (dinspre Monumentul Eroilor Patriei).Biroul de Presă al Ministerului Apărării