Ministerul Apărării Naţionale
Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice

E-mail: presamapn@mapn.ro , Contact: 021-319.60.22

Comunicat nr. 374


Programul ministrului apararii nationale in data de 25 octombrie


Ministrul apararii nationale, Mihai Fifor, va participa miercuri, 25 octombrie, la manifestarile organizate cu prilejul Zilei Armatei Romaniei de la Pauliș, Carei și București.

Astfel, incepand cu ora 8.30, ministrul Fifor va fi prezent la ceremonia militara de depunere de coroane de flori de la Monumentul Eroilor din Pauliș, județul Arad, iar de la ora 11.30, la manifestarile de la Ansamblul Monumental „Glorie Ostașului Roman”, din Carei, județul Satu Mare.

In București, ministrul apararii nationale va participa, incepand cu ora 15.00, la Mormantul Ostașului Necunoscut, din Parcul Carol, la o ceremonie militara și religioasa de depunere de coroane de flori, la ceremonia de schimbare a garzii la Mormant și la depunerea juramantului militar de catre studenți și cursanți din instituții militare de invațamant.

De la ora ora 17.00, va participa la videoconferinta cu militarii romani aflati in teatrele de operatii, ce va avea loc la sediul instituției militare, iar de la ora 21.45, va asista la un concert al Muzicii Reprezentative a M.Ap.N. desfașurat la Beraria H, din Parcul Herastrau.

Jurnaliștii care doresc sa participe la concertul de la Beraria H, sunt rugați sa transmita datele de acreditare (nume, prenume, agenția media, e-mail) la presamapn@mapn.ro, pana marți, 24 octombrie, ora 19.00.