MApN
Ministerul Apărării Naţionale
Direcţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail: presamapn@mapn.ro
Contact: 021-319.60.22
Nr. 434
Semnare protocol preluare Institutul Cantacuzino

Protocolul de predare-primire a patrimoniului Institutului național de cercetare-dezvoltare „Cantacuzino”, din subordinea Ministerului Sănătății, către Institutul național de cercetare - dezvoltare medico - militară „Cantacuzino” aflat în subordinea Ministerului Apărării Naționale, se va semna vineri, 22 decembrie, începând cu ora 9.30, la sediul instituției militare.

După semnarea protocolului, ministrul apărării naționale și cel al sănătății vor susține declarații de presă.

Reprezentanții mass-media vor fi așteptați vineri, 22 decembrie, între orele 8.45 și 9.15, la sediul Ministerului Apărării Naționale (intrarea PC 3, dinspre Hotel Marriot). Accesul se face pe baza buletinului/cărții de identitate și a legitimației de presă.

* * *

În temeiul prevederilor art. 5 din Ordonanța de urgență a Guvernului nr. 66/2017 privind stabilirea unor măsuri în domeniul cercetării-dezvoltării-inovării și producerii de mijloace imunoprofilactice, terapeutice și antidoturi, în vederea asigurării protecției intereselor esențiale ale siguranței stării de sănătate a populației, protocolul de predare-primire trebuia încheiat în termen de 90 de zile de la intrarea în vigoare a acesteia.