Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 505


INFORMATIE DE PRESASâmbătă, 9 octombrie a.c., ministrul apărării naționale, domnul Ioan Mircea Pașcu, ia parte, în Regatul Bahrain, la întâlnirea miniștrilor apărării din statele participante la coaliția din Irak, la invitația secretarului american al apărării, domnul Donald Rumsfeld.

După activitatea care se desfășoară la bordul portavionului american USS John F. Kennedy, miniștrii apărării vor avea o întâlnire oficială cu regele Bahrainului, șeicul Hamad Bin Isa Al-Khalifa, și vor participa la un dineu oficial oferit în onoarea invitaților de prințul moștenitor și comandant general al Forțelor de apărare bahraineze, șeicul Saman Bin Ahmad Al-Khalifa.

Domnul Ioan Mircea Pașcu va reveni în țară duminică, 10 octombrie, în jurul prânzului, pentru a participa la întâlnirea comitetului de coordonare a Reuniunii Informale a Miniștrilor Apărării din țările membre NATO (RIMAp), care se va desfășura la Poiana Brașov. Cu acest prilej vor fi puse la punct ultimele detalii organizatorice privind desfășurarea RIMAp în zilele de 13 și 14 octombrie.

Biroul de Presa al M.Ap.N.