Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt.cdor. Liliana Tanase

 


Comunicat nr. 512


COMUNICATÎn perioada 14-16 octombrie a.c., șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, general-locotenent Gheorghe Catrina, va efectua o vizită oficială în Olanda, la invitația omologului său, general-locotenent Dirk Starink.

În cadrul convorbirilor oficiale, care vor avea loc la sediul Statului Major al Forțelor Aeriene Regale ale Olandei, vor fi discutate probleme referitoare la organizarea și structura actuală ale celor două categorii de forțe, asistența în domeniul pregătirii Forțelor Aeriene Române de către Forțele Aeriene Olandeze, precum și aspecte referitoare la programele de modernizare aflate în derulare. De asemenea, vor fi vizitate Baza Aeronavală Valkenburg și Baza Aeriană Volkel.

X X X

În perioada 16-20 octombrie a.c., șeful Statului Major al Forțelor Aeriene Române, general-locotenent Gheorghe Catrina, va participa la Conferința șefilor Centrelor Multinaționale de Operații Aeriene din Regiunea de Sud a Europei, care se va desfășura la Florența, Italia.

Generalul Catrina va susține în plenul conferinței o prezentare despre progresul înregistrat în cursul anului 2004 de Forțele Aeriene Române în procesul de integrare în structurile aeriene ale Alianței Nord-Atlantice.

Statul Major al Fortelor Aeriene