Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 514


COMUNICAT


Conducerea Ministerului Apărării Naționale adresează mulțumiri tuturor instituțiilor implicate în desfășurarea Reuniunii informale a miniștrilor apărării din țările membre NATO, care a avut loc la Poiana Brașov, în zilele de 13 și 14 octombrie a.c..
M.Ap.N. ține să mulțumească, în mod deosebit, cetățenilor și organelor administrației locale, prefecturilor, primăriilor, consiliilor județene și locale implicate, pentru ajutorul acordat și înțelegerea dovedită în vederea bunei desfășurări a lucrărilor reuniunii.
Secretariatul General al Guvernului, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Administrației și Internelor, Ministerul Finanțelor Publice, Ministerul Transporturilor, Construcțiilor și Turismului, Ministerul Comunicațiilor și Tehnologiei Informației, Ministerul Sănătății, Serviciul Român de Informații, Serviciul de Informații Externe, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Serviciul de Protecție și Pază, Televiziunea Română și Radiodifuziunea Română, au asigurat suportul tehnic și logistic al manifestării, foarte apreciat de organizatorii NATO.
Adresăm pe această cale mulțumiri tuturor instituțiilor media, precum și jurnaliștilor acreditați la activități, pentru obiectivitatea cu care au reflectat lucrările reuniunii și pentru modul responsabil în care s-au încadrat în regulile de lucru cu media stabilite de Serviciul de presă al NATO.
M.Ap.N. consideră că, din punct de vedere organizatoric, activitățile s-au desfășurat în condiții optime, conforme procedurilor obișnuite pentru toate manifestările organizate de Alianța Nord-Atlantică. România și-a onorat, astfel, angajamentul de țară gazdă a primei reuniuni informale a miniștrilor apărării, desfășurată imediat după accederea în NATO.


Biroul de Presa al M.Ap.N.