Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 70


COMUNICAT


In perioada 24 ? 28 martie a.c., o delegatie militara condusa de generalul maior Momcilo Radevic, prim-loctiitor al sefului Inspectoratului Apararii din Serbia si Muntenegru, va efectua o vizita de lucru in Romania, la invitatia inspectorului general al Inspectoratului Ministerului Apararii Nationale, general-locotenent dr. Nicolae Pastinica.
Pe timpul vizitei sunt prevazute primiri la seful Statului Major General, domnul general dr. Mihail Popescu, si la secretarul de stat si sef al Departamentului pentru Relatii cu Parlamentul, Armonizare Legislativa si Relatii Publice, domnul Sorin Encutescu. In cadrul discutiilor oficiale vor fi abordate subiecte referitoare la planificarea, organizarea si executarea inspectiilor in cele doua armate, precum si aspecte legate de efectuarea auditului intern.
Programul delegatiei iugoslave include vizite la Academia Fortelor Terestre ?Nicolae Balcescu? (Sibiu), Centrul Regional de Management al Resurselor pentru Aparare (Brasov), Oficiul Central de Stat pentru Probleme Speciale (Bucuresti) si cateva unitati militare din teritoriu.Biroul de presa al MApN