Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Cristian Carlan

 


Comunicat nr. 584


COMUNICAT


Marți, 23 noiembrie a.c., ora 12.00, la Complexul Militar și de Protocol “Haiducului”, din București, va avea loc un moment festiv prilejuit de retragerea din activitatea competițională a sportivei steliste Laura Cârlescu-Badea, la care vor participa domnul general de brigadă Cătălin Zisu, șeful Direcției Administrative și Servicii din M.Ap.N., colonelul George Boroi, președintele Clubului Sportiv al Armatei “Steaua”, alți oficiali militari și sportivi.

De asemenea, la festivitate vor fi prezenți, ca invitați speciali, președintele Comitetului Olimpic și Sportiv Român, domnul Octavian Morariu, președintele Federației Române de Scrimă, doamna Ana Pascu, precum și fostul tenisman stelist Ilie Năstase.

În cadrul întâlnirii cu reprezentanții mass-media, Laura Cârlescu-Badea va anunța și decizia luată privind activitatea sa în viitor.

*
* *

Născută la data de 28 martie 1970, Laura Badea este sportivă în cadrul secției de scrimă a C.S.A. „Steaua” din anul 1986. Campioană olimpică în proba de floretă la Jocurile Olimpice de la Atlanta 1996, Laura a câștigat în cariera sa sportivă peste 40 de medalii în competițiile oficiale internaționale, 22 titluri de campioană națională și 18 cupe ale României.


Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt invitați la Complexul Militar „Haiducului” (zona Favorit, Drumul Taberei) pe data de 23 noiembrie a.c. începând cu ora 11.45.Biroul de Presa al M.Ap.N.