Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 627


INFORMATIE DE PRESA


Joi, 23 decembrie a.c., reprezentanți ai Statului Major General al Armatei României au vizitat Centrul social pentru copii “Sfântul Dimitrie”, din București, pentru a oferi unui număr de 33 școlari cadouri de Crăciun.

Prin contribuția bănească a personalului Statului Major General au fost procurate articole de îmbrăcăminte, ghetuțe, pulovere, echipament sportiv, precum și dulciuri, în valoare totală de 29 de milioane lei.

Copiii i-au cântat “moșului” - îmbrăcat de această dată în costum de camuflaj -, colinde și i-au recitat poezii. Atât cadourile, cât și Moș Colonelu’ – așa cum l-au botezat copii -, au sosit la centru la bordul a două mașini ale Poliției Militare, cu luminile girofarurilor în funcțiune, ceea ce i-a impresionat în mod deosebit pe copii.

Cu aceeași ocazie, elevii au primit drept cadou, din partea șefului Statului Major General, domnul general dr. Eugen Bădălan, o excursie la munte, în luna martie 2005, pe care o vor face, împreună cu copii ai unor cadre militare, cu un autocar pus la dispoziție de Ministerul Apărării Naționale.Purtatorul de Cuvant al M.Ap.N.