Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt,col. Gelaledin Nezir

 


Comunicat nr. 637


COMUNICAT


Vineri, 30 decembrie a.c., în jurul orei 17.30, soldatul Tagarcea Gheorghe, din Unitatea Militară 01217 Slatina, a fost implicat într-un incident pe timpul deplasării cu trenul personal 9028, pe ruta Pitești-București.

Din primele cercetări efectuate de Poliția Transporturi Feroviare Titu, sesizată telefonic de un călător, a rezultat faptul că militarul a fost împins printr-un geam al vagonului de către Tudor Bogdan, care circula cu același tren. În cursul dimineții, trupul neînsuflețit al militarului a fost găsit la aproximativ 1,5 km distanță de gara Titu.
Soldatul Tagarcea Gheorghe, în vârstă de 20 de ani, era domiciliat în localitatea Miloșești, județul Ialomița, și fusese încorporat în luna februarie a acestui an. În momentul producerii incidentului era în permisia acordată pentru a petrece Revelionul cu familia. Urma să se înapoieze la unitate pe data de 4 ianuarie 2005.
Evenimentul este cercetat de Parchetul Militar Ploiești și o comisie condusă de colonelul Gheorghe Irimia, locțiitorul comandantului Brigăzii 95 Artilerie Ploiești.Purtatorul de Cuvant al M.Ap.N.