Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 37


Georgeta Elisabeta Ionescu, secretar de stat la Ministerul Apărării


Ministrul Apărării, Teodor Meleșcanu, a prezentat-o pe Georgeta Elisabeta Ionescu în cadrul unei festivități desfășurate miercuri, 13 februarie 2008, la sediul Ministerului Apărării.

Georgeta Elisabeta Ionescu a fost numită în funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru Relația cu Parlamentul și Informare Publică din Ministerul Apărării prin decizie a primului ministru în data de 11 februarie 2008.

La activitate au participat secretarul de stat și șef al Departamentului pentru Politica de Apărare și Planificare, Corneliu Dobrițoiu, șeful Statului Major General, amiral dr. Gheorghe Marin, secretarul general al Ministerului Apărării, Georgeta Gavrilă, generali din structurile centrale.

Cu această ocazie, ministrul Apărării Teodor Meleșcanu i-a urat bun venit noului secretar de stat și a precizat faptul că această numire este un câștig pentru întreaga instituție în special în relația dintre minister și Parlament.

Georgeta Elisabeta Ionescu a îndeplinit, din anul 2006, funcția de secretar general al Camerei Deputaților și, în același an, a absolvit cursul „Securitate și bună guvernare” din cadrul Colegiului Național de Apărare.Biroul de Presă al Ministerului Apărării