Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: căpitan Iulian Suciu, 0746 229 069

 


Comunicat nr. 120


Ceremonial militar de înmânare a Drapelului de luptă la Turda


Ceremonialul înmânării Drapelului de luptă al Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „POTAISSA” va avea loc vineri, 9 mai 2008, începând cu ora 11.00, la Monumentul Eroilor din centrul municipiului Turda.

Drapelul de luptă, simbolul onoarei și demnității ostășești, va fi înmânat de comandantul Corpului 1 Armată Teritorial „General Ioan Culcer”, general-maior Nicolaie Dohotariu, comandantului unității, locotenent-colonel Gheorge Rotariu.

La eveniment sunt invitați să participe locuitorii municipiului Turda, parlamentari, reprezentanți ai structurilor administrației centrale și locale.

Reprezentanții mass-media pot obține informații suplimentare referitoare la organizarea și desfășurarea evenimentului de la ofițerul de relații publice al Batalionului 3 Apărare Antiaeriană „POTAISSA”, căpitanul Iulian Suciu, 0746 229069.

xxx
Batalionul 3 Apărare Antiaeriană „Potaissa” este o unitate de sprijin de luptă, dotată cu sisteme anitiaeriene GEPARD, structură dislocabilă, destinată N.A.T.O. și asigură instruirea pentru menținerea și dezvoltarea nivelului de operaționalizare în vederea participării independent sau în cooperare cu alte structuri la sprijinul acțiunilor de luptă desfășurate pe teritoriul național sau în afara acestuia, de către structurile luptătoare și de sprijin de luptă.Biroul de Presă al Ministerului Apărării