Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Cornel Petcu

 


Comunicat nr. 126


Ziua Academiei Tehnice Militare


Academia Tehnică Militară organizează miercuri, 14 mai, de la ora 10.00, o serie de activități festive dedicate Zilei acestei instituții militare de învățământ.

La eveniment, desfășurat cu ocazia aniversării a 59 de ani de la înființarea Academiei Tehnice Militare, vor participa reprezentanți din partea Ministerului Apărării, categoriilor de forțe ale Armatei, precum și alte personalități publice.

Programul activităților cuprinde inaugurarea Centrului de Cercetare și Transfer Tehnologic, vizionarea unei expoziții cu realizări ale Academiei Tehnice Militare în domeniul cercetării științifice, precum și o festivitate de acordare a titlului de Doctor Honoris Causa profesorului inginer Marius Titu Băjenescu.

Jurnaliștii interesați de activitate vor fi așteptați miercuri, 14 mai, între orele 9.30 și 9.50, la sediul Academiei Tehnice Militare (Bd. George Coșbuc nr. 81-83, Sector 5). Detalii suplimentare pot fi obținute de la căpitanul Cornel Petcu, 0722.452.110 sau de la locotenent Cristina Oprea, 0723.128.272.

* * *

Academia Tehnică Militară, subordonată Ministerului Apărării, este instituție publică de învățământ superior militar, cu personalitate juridică, parte integrantă a sistemului național de învățământ din rețeaua de învățământ de stat, care formează și asigură dezvoltarea profesională a ofițerilor de logistică, serviciul tehnico ingineresc, a ofițerilor specialiști și a personalului civil selecționat pentru nevoile în domeniu ale structurilor de apărare, ordine publică și securitate națională sau ale unor beneficiari din țară și din străinătate, în condițiile legii.
Mai multe informații pot fi obținute accesând site-ul http://www.mta.ro.

Biroul de Presă al Ministerului Apărării