Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 204


Festivitate de absolvire la Academia Tehnică Militară


Festivitatea de absolvire a promoției 2008 de ofițeri ingineri a Academiei Tehnice Militare va avea loc joi, 24 iulie a.c., începând cu ora 9.00.

La eveniment vor participa secretarul de stat Corneliu Dobrițoiu, șef al Departamentului pentru Politica de Apărare și Planificare, general-maior dr. Ion-Eftimie Sandu, locțiitorul secretarului de stat și șef al Departamentului pentru Armamente, precum și alte personalitați militare și civile din țară și străinătate.

Cu acest prilej se va putea vizita Centrul de Cercetare și Transfer Tehnologic și se va vernisa o expoziție cuprinzând realizările academiei în domeniul cercetării științifice și dezvoltării instituționale.

Promoția de ofițeri ingineri 2008, denumită generic „Intregirea Națională - 90 Gl.mr.prof.univ.dr.ing. Gheorghe Ardeleanu”, numără 49 absolvenți, pregătiți în două specializări pentru Ministerul Apărării, Serviciul de Telecomunicații Speciale, Serviciul Român de Informații și Ministerul Internelor și Reformei Administrative.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării sunt așteptați să participe la acest eveniment, începând cu ora 8.30, la sediul Academiei Tehnice Militare, situat în Bulevardul George Coșbuc nr. 81-83, sector 5, București. Persoane de contact: căpitan Cezar Stroe, tel.: 0722.583.993, căpitan. Cornel Petcu, tel.: 0722 452 110.

Biroul de Presă al Ministerului Apărării