Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 60


Campionatul Mondial Militar de Schi, la Predeal


Joi, 17 februarie a.c., ora 12.00, la Hotelul Belvedere din Predeal va avea loc conferința de presă susținută de organizatorii celei de a 47-a ediții a Campionatului Mondial Militar de Schi, competiție care se va desfășura în perioada 20–26 februarie a.c.

La întâlnirea cu reprezentanții mass-media vor participa vicepreședintele executiv al Comitetului de Organizare al acestei competiții, locotenent-colonelul Ștefan Mărginean, primarul orașului Predeal, ing. Mihai Veștea, comandantul garnizoanei Predeal, colonelul Gheorghe Iacob, și vicepreședintele Comitetului de Organizare, locotenent-colonelul Ion Armanu, care este și responsabil cu detaliile tehnice ale probelor incluse în programul de desfășurare a competiției.

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate pot obține informații suplimentare de la locotenent-colonelul Liviu Flutur, șeful Centrului de Presă al Campionatului Mondial Militar de Schi, telefon 0722-38.01.45.

* * *

Cea de a 47-a ediție a Campionatului Mondial Militar de Schi este organizată de Ministerul Apărării Naționale, în parteneriat cu Consiliul local și Primăria orașului Predeal. Pe pârtia „Subteleferic” și în complexul sportiv Valea Râșnoavei se vor întrece, în cadrul probelor de slalom uriaș, schi fond, biatlon și patrulă, aproximativ 230 de sportivi militari din 20 de țări: Austria, Bulgaria, Cehia, Chile, Elveția, Estonia, Finlanda, Germania, Italia, Letonia, Liban, Lituania, Norvegia, Pakistan, Polonia, Slovenia, Spania, Suedia, Ucraina și România.

Probele vor fi arbitrate de oficiali români și vor fi monitorizate de un număr de 12 reprezentanți ai Consiliului Internațional al Sportului Militar și ai federațiilor internaționale de specialitate.
Biroul de Presa al M.Ap.N.