Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Viorica Sabie

 


Comunicat nr. 154


Lansarea portalului video Armata TV


Armata TV, portalul video al Ministerului Apărării Naționale realizat de Direcția informare și relații publice, a fost lansat astăzi, 8 mai, la adresa de internet: www.mapn.ro/armatatv.

Noul produs multimedia își propune să prezinte publicului aspecte video de la activitățile și misiunile interne sau internaționale ale militarilor români, declarații ale conducerii instituției militare și ale purtătorului de cuvânt pe diferite probleme de interes, aspecte din procesul de pregătire al tinerilor care au ales o carieră în Armata României.

Armata TV este structurat pe evenimente - activități importante ale ministerului, declarații/conferințe, misiuni externe, documentare și arhivă. De asemenea, din această pagină pot fi accesate cu ușurință pagina principală a site-ului Ministerului Apărării Naționale și portalul TV al Alianței - "Natochannel.tv".

Clipurile au o scurtă prezentare a evenimentului, data la care au fost realizate și autorul. Ori de câte ori vor fi postate noi declarații sau evenimente video Biroul de Presă va anunța, prin e-mail, jurnaliștii acreditați la M.Ap.N.

Jurnaliștii interesați de o rezoluție mai bună a clipurilor postate pot solicita Direcției Informare și Relații Publice deschiderea unui cont FTP pentru transferul fișierelor video într-un format mai mare.


Biroul de presă