Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Cpt. Viorica Sabie, tel. 0766.464.238

 


Comunicat nr. 354


Atelier de lucru pentru noul concept strategic al NATO la Colegiul Național de Apărare


Atelierul de lucru pe tema "Întărirea NATO ca furnizor de securitate în secolul al XXI-lea. Nevoia de a răspunde la noile amenințări. O concetrare specială a atenției pe terorism, apărare antirachetă, securitate energetică, apărare cibernetică" va avea loc joi, 8 octombrie, începând cu ora 16.00, la Colegiul Național de Apărare.

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului "NATO și noul concept strategic. Prioritățile României", pe care Colegiul Național de Apărare îl coorganizează împreună cu Conflict Prevention and Early Warning Center, Divizia de Diplomație Publică a NATO (NATO PDD) și Ministerul Afacerilor Externe.

La activitate vor participa oficialități militare și civile cu responsabilități în domeniul securității naționale, iar prin intermediul sistemului de videoteleconferință, un oficial al NATO.

Jurnaliștii interesați să participe la eveniment sunt așteptați joi, 8 octombrie, între orele 15.15 - 15.45, la sediul Colegiul Național de Apărare (Universitatea Națională de Apărare), intrarea dinspre Eroilor.


Biroul de presă