Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 33


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea l-a prezentat șefilor de direcții și de structuri din Departamentul pentru relația cu Parlamentul și informare publică pe secretarul de stat Mihail Vasile-Ozunu, în cadrul unei activități desfășurate joi, 11 februarie, la sediul instituției.

Cu acest prilej, ministrul Gabriel Oprea a declarat că a dorit ca domnul Vasile-Ozunu să facă parte din echipa de conducere a Ministerului Apărării Naționale pentru că este convins de capacitatea sa de a coordona un departament atât de important al instituției. De asemenea, ministrul a spus că îi va acorda noului secretar de stat întregul sprijin pentru realizarea tuturor proiectelor pe care le va desfășura în cadrul departamentului, astfel încât misiunile Armatei României să fie îndeplinite cu succes.

Vasile-Ozunu a afirmat, la rândul său, preocuparea pentru întărirea colaborării cu comisiile de specialitate din Parlamentul României. Secretarul de stat l-a asigurat pe ministrul apărării că își va folosi întreaga experiență profesională pentru găsirea unor soluții viabile la problemele sociale cu care se confruntă angajații ministerului și că va lua măsurile necesare pentru promovarea unor proiecte menite să contribuie la creșterea calității vieții militarilor și a personalului civil din M.Ap.N.

Mihail Vasile-Ozunu a fost numit în funcția de secretar de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, prin Decizia primului-ministru nr. 89 din 10 februarie 2010.


Biroul de presă