Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Cristinel Ghiga

 


Comunicat nr. 93


COMUNICAT


Joi, 10 aprilie a.c., s-a desfasurat, in prezenta domnului Sorin Encutescu, secretar de stat si sef al Departamentului pentru Relatii cu Parlamentul, Armonizare Legislativa si Relatii Publice, ceremonia de investire in functie a noului comandant al Scolii de Aplicatii pentru Muzicile Militare, colonelul Tudor Perfil.

In varsta de 46 de ani, colonelul Tudor Perfil este absolvent al Liceului Militar “Stefan cel Mare” din Cimpulung Moldovenesc (1976), al Scolii Militare de Ofiteri Activi de Artilerie si Rachete (1979) si al Academiei de Inalte Studii Militare (1987). In perioada 1996-2000 a urmat cursurile Facultatii de Psihologie si Stiintele Educatiei.

De-a lungul carierei a indeplinit functii in domeniul invatamantului militar, la Scoala de Aplicatie pentru Artilerie si Rachete Antiaeriene si la Centrul de Pregatire a Personalului in Domeniul Managementului Resurselor Umane.

Secretarul de stat Encutescu l-a felicitat pe colonelul Tudor Perfil si i-a urat succes in indeplinirea obiectivelor de reforma militara in cadrul Scolii de Aplicatii pentru Muzicile Militare.Biroul de presa al MApN