Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 180


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, domnul Gabriel Oprea, i-a vizitat în după-amiaza zilei de joi, 8 iulie, la Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" din București, pe căpitanul Daniel Bâlsanu și pe maistrul militar Marius Nazare, răniți în catastrofa aviatică de la aerodromul Tuzla.

Ministrul Gabriel Oprea a fost informat de către echipa medicală pluridisciplinară despre evoluția stării de sănătate a celor doi pacienți și despre progresele înregistrate în recuperarea lor.

Ministrul apărării i-a îmbărbătat pe cei doi militari și i-a asigurat de tot sprijinul său și al conducerii armatei, atât în perioada internării în spitalul militar, unde beneficiază de condiții optime de tratament, cât și după externare, odată reîntorși la familii.

Potrivit evaluării medicilor militari, căpitanul Daniel Bâlsanu, diagnosticat la internare cu contuzii și traumatisme minore, are o evoluție bună.

Maistrul militar Marius Nazare, diagnosticat la internarea în spitalul militar cu politrautisme și arsuri pe 10 la sută din suprafața corpului, înregistrează progrese în îmbunătățirea stării generale. Medicii militari depun eforturi energice pentru corectarea urmărilor politraumatismelor și arsurilor suferite în urma accidentului aviatic.


Biroul de presă