Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 191


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea a efectuat joi, 15 iulie, o vizită în municipiul Cluj-Napoca, unde a avut o întâlnire de lucru cu noua conducere a Diviziei 4 Infanterie "Gemina" și cu personal militar și civil din cadrul comandamentului diviziei și unităților subordonate.

Ministrul apărării a avut o întrevedere și cu reprezentanții asociațiilor veteranilor de război și ale cadrelor militare în rezervă și în retragere. În luna aprilie 2010, militarii în rezervă și în retragere clujeni au solicitat ministrului Gabriel Oprea să dispună măsuri pentru renovarea unui pavilion din incinta Cercului Militar Cluj-Napoca și transformarea acestuia în facilități în care să se desfășoare activitățile rezerviștilor și cadrelor active din garnizoană, ministrul angajându-se că această problemă va fi rezolvată în trei luni.

Spațiile nou renovate au fost inaugurate, joi, la Cercul Militar clujean în prezența ministrului apărării, cu o lună mai devreme decât a fost planificat inițial.

De asemenea, ministrul apărării naționale s-a întâlnit cu reprezentanții autorităților publice locale, pentru a evalua stadiul proiectelor demarate cu prilejul precedentei vizite din 26 aprilie a.c.


Biroul de presă