Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 253


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea va efectua sâmbătă, 16 octombrie, o vizită de lucru planificată la Brigada 2 Infanterie "Rovine" din Craiova, unde se va întâlni cu comandanții unităților militare subordonate Statului Major al Forțelor Terestre, Statului Major al Forțelor Aeriene, Comandamentului Logistic Întrunit și Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii din județele Argeș, Brașov, Brăila, Dolj, Dâmbovița, Giurgiu, Olt, Prahova și Vâlcea, precum și cu personalul Brigăzii 2 Infanterie.

În cadrul întâlnirii, ministrul Gabriel Oprea va discuta cu personalul prezent despre starea armatei, despre proiectele legislative și instituționale pentru soluționarea problemelor de natură socială ale militarilor activi și în rezervă și vor fi abordate aspecte referitoare la organizarea ceremoniilor de sărbătorire, la 25 octombrie, a Zilei Armatei României.

În vizita de lucru, ministrul Gabriel Oprea va fi însoțit de generalul maior Valeriu Nicuț, locțiitorul pentru operații și instrucție al șefului Statului Major General, generalul maior Dan Ghica-Radu, șeful Statului Major al Forțelor Terestre și generalul maior Virgil Ristea, locțiitorul șefului Statului Major al Forțelor Aeriene.

Întâlnirea cu militarii din garnizoanele aflate în sudul țării continuă seria activităților planificate și desfășurate de conducerea M.Ap.N. pentru analizarea în teritoriu a modului de îndeplinire a obiectivelor de instrucție și pentru identificarea de soluții concrete și eficiente la problemele cu care se confruntă personalul militar și civil din armată.


Biroul de presă