Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 285


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea a participat joi, 16 decembrie, la Serbarea Pomului de Crăciun oferită copiilor eroilor Armatei României căzuți la datorie în teatrele de operații și în misiuni pe teritoriul național, precum și copiilor camarazilor răniți în timpul îndeplinirii unor misiuni în țară sau în operații internaționale.

La evenimentul organizat la sediul ministerului au participat, alături de familiile invitate, personalități militare și civile din conducerea instituției, a direcțiilor centrale și a categoriilor de forțe, cadre militare active, în rezervă și în retragere.

Ministrul Gabriel Oprea a mulțumit tuturor pentru prezența la sediul Ministerului Apărării Naționale, în jurul bradului de Crăciun, apreciind că marea familie a Armatei s-a reunit, pentru a aduce copiilor un strop de bucurie. "Este un moment frumos, un moment în care ne bucurăm împreună cu cei cărora le datorăm toată prețuirea, grija și recunoștința noastră. Armata României nu-și uită cele mai de seamă valori: eroii. Ei sunt un simbol pentru noi, sunt expresia concretă a sistemului de valori care ne reunește: Patrie, Onoare, Demnitate".

Ministrul apărării naționale i-a asigurat pe cei prezenți că Armata va păstra cu sfințenie această tradiție: "Noi am făcut o promisiune de credință, aceea că vom sprijini familiile eroilor și ale camarazilor noștri, că vom fi mereu alături de copiii lor. Pentru că ei sunt copiii noștri, ai Armatei Române. Și ne ținem de cuvânt".

Manifestarea a continuat cu oferirea de daruri copiilor și prezentarea unui spectacol artistic susținut de interpreți de muzică ușoară și populară, grupuri de copii și formații ale Ansamblului Artistic al Armatei, Regimentului 30 Gardă, Clubului Copiilor și Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului din sectorul 6 al Capitalei.


Biroul de presă