Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 46


COMUNICAT DE PRESĂ


Sfârșitul de săptămână a fost unul excelent pentru sportivii Clubului Sportiv al Armatei Steaua prezenți în marile competiții internaționale.

La Campionatele Europene de Gimnastică desfășurate la Berlin, stelista Sandra Izbașa a reușit să cucerească două medalii de aur la individual, impunându-se în probele pe aparate atât la sol, cât și la sărituri, la capătul unor întreceri tensionate, care au ținut cu sufletul la gură milioanele de telespectatori.

La fel de spectaculoasă a fost și evoluția echipei de spadă feminin a CSA Steaua București în Cupa Campionilor Europeni de la Napoli, competiție rezervată cluburilor. Într-o companie mai mult decât selectă, reprezentată de campioanele naționale ale celor mai puternice țări din scrima mondială, elevele antrenorului Cornel Milan - Ana Maria Brânză, Simona Alexandru, Anca Măroiu și Simona Deac - au dat dovadă de o excelentă putere de concentrare, tărie de caracter și dăruire, întrecând în semifinale campioana țării gazdă Italia și impunându-se în finală în fața spadasinelor unui alt club de răsunet european - FC Rusia.

Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea și conducerea armatei le mulțumesc sportivelor CSA Steaua București pentru dăruirea cu care au luptat pentru medalii și le felicită pentru excelentele performanțe, care reconfirmă valoarea și rezultatele obținute, în ultimii ani, de secțiile gimnastică și scrimă ale clubului stelist.

Lotul național feminin de gimnastică se va întoarce în țară luni, 11 aprilie, ora 17.25, cu zborul companiei Lufthansa de la Frankfurt.

Marți, 12 aprilie, ora 17.40, echipa de spadă feminin se va înapoia în țară cu zborul companiei Alitalia de la Roma.

Sportivele steliste vor fi întâmpinate, la aeroport, de reprezentanți ai Ministerului Apărării Naționale, Clubului Sportiv al Armatei Steaua București, familii și prieteni.


Biroul de presă