Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 103


COMUNICAT DE PRESĂ


Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" își reafirmă poziția exprimată public, în numeroase rânduri, de a nu respinge colaborarea cu SC Fotbal Club Steaua București SA, atâta vreme cât aceasta se desfășoară cu respectarea legislației în vigoare și a tuturor prevederilor contractuale.

Nu Ministerul Apărării Naționale a scos echipa de fotbal Steaua de pe Stadionul din Ghencea. SC Fotbal Club Steaua București SA este cea care a decis plecarea echipei de pe stadionul Ghencea, reziliind unilateral contractul nr. A-7220/23.12.2009, semnat pentru o perioadă de 4 ani.

Societatea Comercială înregistrează către Clubul Sportiv al Armatei datorii în valoare totală de 2.444.462 lei (echivalent 572.339 Euro).

Clubul Sportiv al Armatei - administratorul de drept al Complexului sportiv din Ghencea, imobil aflat în proprietatea publică a statului - dorește ca echipa de fotbal Steaua București să joace în continuare pe stadionul din Ghencea, locul unde au fost obținute cele mai mari performanțe sportive. Echipa de fotbal se poate întoarce oricând aici, discuțiile pe acest subiect putând fi reluate, cu respectarea prevederilor legale, atunci când Societatea Comercială își va achita datoriile către statul român, conform obligațiilor asumate prin contractul nr. A-7220/23.12.2009.


Clubul Sportiv al Armatei Steaua