Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 43


COMUNICAT DE PRESĂ


Comandantul Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" și reprezentanții S.C. FC Steaua București S.A. au semnat miercuri, 14 martie, Acordul cadru pentru prestări de servicii privind organizarea de evenimente sportive în competițiile interne în cadrul Complexului Sportiv Ghencea, încheiat pentru perioada 14 martie 2012-30 iunie 2013.

Potrivit obiectului Acordului cadru, CSA Steaua, în calitate de prestator, pune la dispoziția S.C. FC Steaua București S.A., în calitate de beneficiar, unele părți din Complexul Sportiv Ghencea pentru desfășurarea de evenimente sportive conform solicitării beneficiarului.

Pentru fiecare eveniment sportiv în parte, se vor încheia contracte subsecvente care vor avea la bază prevederile Acordului cadru, completate cu elemente specifice fiecărui eveniment sportiv. Tariful minim pentru prestarea de servicii pentru un contract subsecvent de organizare a unui eveniment sportiv este echivalentul în lei al sumei de 24.400 Euro (fără TVA).

Tot miercuri a fost încheiat primul contract subsecvent Acordului cadru, pentru organizarea unui eveniment sportiv în data de 18 martie, cu prilejul meciului de fotbal dintre FC Steaua București și FC Astra Ploiești.

Ministrul apărării naționale Gabriel Oprea salută revenirea echipei de fotbal Steaua pe stadionul din Ghencea și, așa cum a susținut în numeroase rânduri, locul Stelei, simbolul Armatei și al milioanelor de români, este în Complexul din Ghencea, acolo unde a obținut cele mai mari performanțe din istoria fotbalului românesc.

Stadionul din Ghencea, aflat în proprietatea publică a statului și administrarea Clubului Sportiv al Armatei "Steaua", a fost, încă de la darea sa în folosință, în anul 1974, gazda clubului Steaua București și a echipei sale de fotbal.


Clubul Sportiv al Armatei "Steaua"