Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Lt.col. Constantin Spînu

 


Comunicat nr. 63


COMUNICAT DE PRESĂ


Sebastian Huluban a preluat oficial funcția de secretar de stat și șef al Departamentului pentru politica de apărare și planificare, în cadrul unei ceremonii care a avut loc la sediul M.Ap.N. astăzi, 11 mai, în prezența ministrului Apărării Naționale, Corneliu Dobrițoiu.

"Mulțumesc domnului ministru Dobrițoiu pentru sprijin și pentru încrederea investită în mine. Cred că este pentru prima dată când, atât ministrul, cât și secretarul de stat pentru politica de apărare și planificare au lucrat în cadrul acestui Departament. În consecință, am deplină încredere că Departamentul va acționa pe coordonatele pe care le merită și le va merita întotdeauna. Vă cunosc pe cei mai mulți dintre dumneavoastră, știm ce avem de făcut, știu ce puteți dumneavoastră. Trecem la treabă, iar rezultatele vor fi, cu siguranță, cele care sunt așteptate de la noi", a declarat secretarul de stat Huluban în cadrul ceremoniei de învestire.

Doctor în istorie al Universității București, Sebastian Huluban este licențiat în Științe Politice al Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca.


Biroul de Presă