Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 115


COMUNICAT DE PRESĂ


Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, Dan Tătaru, s-a întâlnit luni, 2 iulie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu generalul (ret.) Marin Dragnea, președintele Asociației naționale a veteranilor de război din România (ANVR), și cu generalul-maior (ret.) Victor Goanță, președintele Asociației invalizilor de război, vicepreședintele ANVR.

Pe timpul întrevederii au fost abordate aspecte legate de măsurile instituționale necesare îmbunătățirii situației veteranilor, invalizilor și văduvelor de război, precum și respectarea prevederilor Legii nr. 44/1994, referitoare la asistența medicală și scutirea de la unele taxe și impozite.

Secretarul de stat Dan Tătaru și-a exprimat deschiderea și disponibilitatea pentru acest tip de dialog și s-a angajat că va sprijini, în limitele competențelor sale, asigurarea și îmbunătățirea drepturilor veteranilor, invalizilor și văduvelor de război, ca expresie a recunoștinței pe care societatea o datorează acestora.


Biroul de Presă