Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22
Persoană de contact: Locotenent-colonel Liviu Flutur

 


Comunicat nr. 159


Ceremonialul de preluare a fregatei Regina Maria


În zilele de 20 și 21 aprilie, o delegație din Ministerul Apărării Naționale condusă de secretarul de stat și șef al Departamentului pentru Armamente, domnul Ioan Ion, participă la activitățile prilejuite de preluarea fregatei „Regina Maria”, în localitatea Portsmouth, din Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei de Nord.

Din delegație fac parte secretarul general al Ministerului Apărării Naționale, doamna Georgeta Gavrilă, șeful Statului Major al Forțelor Navale, contraamiral dr. Gheorghe Marin, directorul adjunct al Statului Major General, contraamiral de flotilă dr. Eugen Laurian, și comandantul Forțelor Operaționale și al Comandamentului Operațional Naval, contraamiral de flotilă Nicolae Surlă.

Informații suplimentare referitoare la acest eveniment pot fi obținute de la doamna ing. Cătălina Teodorescu, din cadrul Departamentului pentru Armamente, telefon 0722-272.931, și de la căpitanul Florin Popoacă, ofițerul de relații publice al Statului Major al Forțelor Navale, telefon 0722-577.954.Biroul de Presa al M.Ap.N.