Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 123


COMUNICAT DE PRESĂ


Sebastian Huluban, secretar de stat pentru politica de apărare și planificare în Ministerul Apărării Naționale a participat joi, 5 iulie, la ceremonia pentru comemorarea scafandrilor militari care au decedat în anul 2010, în timpul unei misiuni de antrenament desfășurată pe aerodromul militar din Tuzla, organizată la ansamblul comemorativ al tuturor scafandrilor din Constanța.

"Tragedia de la Tuzla a arătat, încă o dată, că munca dumneavoastră, a scafandrilor militari, este una deosebită, periculoasă, rezervată numai celor curajoși.

Dispariția tragică și fulgerătoare a militarilor căzuți în accident este dureroasă și greu de acceptat pentru toți cei care i-au cunoscut și apreciat. Ministerul Apărării Naționale onorează memoria lor și este alături de familiile îndoliate", a declarat secretarul de stat Sebastian Huluban.

La activitatea organizată de Centrul de Scafandri au participat rudele militarilor uciși în tragedia aviatică, foști colegi, comandantul Flotei, contraamiralul de flotilă Alexandru Mîrșu, precum și reprezentanți ai autorităților publice locale.


Biroul de Presă