Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 126


COMUNICAT DE PRESĂ


Absolvenții colegiilor militare liceale au obținut, la examenul de bacalaureat din acest an, rezultate foarte bune, promovabilitatea generală fiind de 98,5 la sută.

Astfel, din totalul de 272 de elevi de clasa a 12-a de la Colegiul Militar Liceal "Ștefan cel Mare" Câmpulung Moldovenesc, Colegiul Militar Liceal "Mihai Viteazul" din Alba Iulia și Colegiul Militar Liceal "Dimitrie Cantemir" din Breaza, doar patru au fost respinși.

Promovabilitatea la liceul din Câmpulung Moldovenesc a fost de 100 la sută, la Alba Iulia de 98,88 la sută, iar la Breaza de 96,74 la sută.

Elevii au susținut examenele la Centre de examinare din localitățile Câmpulung Moldovenesc (Colegiul Silvic "Bucovina"), Alba Iulia (Colegiul "Horia Cloșca și Crișan") și Breaza (Liceul teoretic "Aurel Vlaicu"), în aceleași condiții ca și colegii lor din mediul civil.

Ministrul Apărării Naționale, Corneliu Dobrițoiu, adresează în mod public felicitări, atât absolvenților colegiilor militare, cât și corpului profesoral, apreciind faptul că învățământul militar a menținut la un nivel de excelență calitatea actului educațional.


Biroul de Presă