Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 132


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministerul Apărării Naționale participă, în calitate de partener oficial al Federației Române de Tenis și al Media Production Group, la Turneul internațional feminin de tenis BCR Open Romania, desfășurat în perioada 16-22 iulie, la Arenele BNR.

Pe parcursul competiției, militarii Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul" vor prezenta momente artistice susținute de muzica militară și exerciții de măiestrie în mânuirea armamentului, oferite de drill-team-ul regimentului, în zilele de sâmbătă, 21 iulie, între orele 15.00-15.30 și duminică, 22 iulie, începând cu ora 12.00.
Pe întreaga durată a competiției, Ministerul Apărării Naționale va avea un stand în spațiul comercial din incinta Arenelor BNR, unde vor fi expuse publicului realizări ale Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" București, echipamente specifice militarilor Statului Major al Forțelor Terestre, precum și oferta educațională a ministerului.

Comandantul Regimentului 30 Gardă "Mihai Viteazul", colonelul Virgil-Ovidiu Pop, prezent la conferința de presă prilejuită de deschiderea competiției, a declarat că militarii și sportivii reprezintă cei mai buni ambasadori ai României în lume, fie prin îndeplinirea misiunilor în teatrele de operații, fie prin cucerirea celor mai înalte poziții de pe podiumul marilor competiții internaționale.
"Între militari și sportivi există foarte multe asemănări pornind de la aptitudinile fizice și psihice necesare și continuând cu pregătirea riguroasă și disciplina de fier de care trebuie să dea dovadă pentru a face performanță. Ei sunt cei care promovează imaginea țării și merită respectul tuturor românilor", a mai spus colonelul Pop.

Informații despre Turneul internațional feminin de tenis BCR Open Romania 2012 pot fi accesate la http://www.bcropen.ro/ro/.


Biroul de Presă