Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 147


COMUNICAT DE PRESĂ


Personal din Ministerul Apărării Naționale continuă și astăzi, 26 iulie, intervenția pentru stingerea incendiilor de vegetație din județul Argeș, la solicitarea Inspectoratului pentru situații de urgență.

Două detașamente, a câte 20 de militari și un mijloc tehnic, de la Școala de Aplicație a Unităților de Luptă și Școala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri Auto, ambele din Forțele Terestre, acționeză în apropierea localității Nucșoara, în zona Valea Brătila, Vârfurile Netotu și Roșu.

Miercuri, 25 iulie, 40 de militari de la Batalionul 30 Vânători de Munte din Câmpulung Muscel au participat la stingerea incendiilor din zona Nucșoara, județul Argeș, iar 13 militari de la Brigada 61 Vânători de Munte au sprijinit acțiunea pompierilor pentru stingerea incendiilor de vegetație din județul Harghita, în zona Kozah Sarka- Harghita Măgăraș.

Ministerul Apărării Naționale își exprimă disponibilitatea de a acționa mereu, cu promptitudine, pentru sprijinirea instituțiilor statului și a populației civile în caz de situații de urgență.


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naționale