Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 149


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, Corneliu Dobrițoiu, s-a întâlnit în cursul dimineții de luni, 30 iulie, cu cei 111 absolvenți, școlarizați de Ministerul Apărării Naționale, în cele 11 specializări ale Facultății de Sisteme electronice și informatice și Facultății de Mecatronică și sisteme integrate de armament, la Academia Tehnică Militară.

Ministrul apărării naționale a prezentat absolvenților cauzele care au condus la amânarea înălțării în grad a promoției 2012: "Traversăm o perioadă de austeritate economică. Sunt profund mâhnit de faptul că, pentru prima dată, armata nu-și poate onora obligațiile față de absolvenți."

Ministrul apărării naționale le-a precizat absolvenților care sunt etapele următoare ale formării lor profesionale, precum și importanța Cursului pentru formarea cadrelor militare pentru prima funcție, organizat pentru absolvenții Academiei Tehnice Militare, în perioada 1 august-26 noiembrie 2012.

"Am încercat, cu gând curat, o soluție. Am tot respectul pentru aspirațiile pe care le aveți, ca atare am căutat să găsim o soluție pentru etapa următoare a pregătirii dumneavoastră, în așa fel, încât, continuitatea carierei să nu aibă de suferit. Sunteți tineri, frumoși, vă rog să nu vă pierdeți speranța și sper să ne întâlnim cu bucurie la înalțarea în grad în decembrie 2012."


Biroul de Presă al Ministerului Apărării Naționale