Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 161


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, Corneliu Dobrițoiu, împreună cu șeful Statului Major General, generalul-locotenent Ștefan Dănilă, i-au primit marți, 14 august, la sediul instituției, pe componenții Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" București participanți la recent încheiata ediție a Jocurilor Olimpice, Londra 2012.

Campioana olimpică la gimnastică în proba de sărituri, Sandra Izbașa (medaliată, de asemenea, cu bronz pe echipe), vice-campionii olimpici Alina Dumitru (judo), Roxana Cocoș (haltere) și Alexandru Siriteanu (sabie echipe), spadasinele Ana-Maria Brânză și Simona Gherman (locul 6 la spadă pe echipe și individual), canotoarele Roxana Cogianu și Eniko Mironcic (locul 4 în proba de 8+1), împreună cu antrenorii Vasile Mastacan (canotaj), Robert Andreescu (judo), Nicolae Nițu (haltere) și cu arbitrul internațional de scrimă Marius Florea, au fost deopotrivă felicități de către ministrul apărării naționale.

Într-un scurt discurs adresat sportivilor și tehnicienilor CSA Steaua, domnul Corneliu Dobrițoiu și-a arătat satisfacția că sportivii militari au cucerit cinci din cele nouă medalii ale delegației olimpice a României.

"Dumneavoastră sunteți cei care ați promovat atât încredere, speranță cât și bucurie în sufletele noatre, ale tuturor" a ținut să le transmită ministrul Dobrițoiu.

Comandantul CSA Steaua, colonelul George Boroi, a mulțumit conducerii Ministerului Apărării Naționale pentru interesul acordat dezvoltării sportului de mare performanță în cadrul clubului militar.

Totodată, "gândul și mulțumirile noastre se îndreaptă acum către dumneavoastră, către toți cei care ne-ați susținut și ne susțineți necondiționat: conducerea Ministerului Apărării Naționale, ofițerii, subofițerii și civilii de pe întreg teritoriul și, nu în ultimul rând, către militarii noștri aflați în teatrele de operații, de la care am primit un mesaj atât de emoționant înainte de începerea jocurilor," a spus colonelul Boroi.

La Jocurile Olimpice de la Londra, Clubul Sportiv al Armatei "Steaua" a participat cu un numar de 27 de sportivi, cinci antrenori și un arbitru internațional.


Biroul de Presă