Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 193


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, Corneliu Dobrițoiu, le-a transmis elevilor colegiilor militare liceale și ai școlilor militare de maiștri și subofițeri din cadrul Ministerului Apărării Naționale că momentul începerii unui nou an școlar reprezintă un timp al speranței, al ambiției, un timp al angajamentelor.

De asemenea, el le-a urat succes în mod deosebit "bobocilor", care au început astăzi școala și i-a îndemnat să fie mândri că vor fi elevi ai unor instituții de învățământ care au dat națiunii atât de mulți lideri de valoare, nu doar militari ci și în domeniul științelor, culturii, oameni cunoscuți și respectați, nu doar în țară ci și în străinătate.

"Dragi elevi, drumul pe care vi l-ați asumat nu este deloc ușor, dar, ca absolvent de liceu militar, vă pot spune că vă așteaptă și multe satisfacții. Beneficiați, în primul rând de profesori minunați, dascăli cu vocație pedagogică, profesioniști adevărați pentru care vorbesc de la sine rezultatele remarcabile obținute de elevii noștri la competițiile școlare, la examenele maturității sau în instituțiile superioare de învățământ. Aveți, de asemenea, la dispoziție o bază didactică valoroasă, condiții de trai decente și, nu în ultimul rând, comandanți redutabili ce vă vor îndruma pașii. La rândul nostru, avem mari așteptări de la dumneavoastră și sunt sigur că nu ne vor fi înșelate", se arată în mesajul ministrului Dobrițoiu.

În încheiere, ministrul le-a urat succes, spor la treabă, putere de muncă, inspirație și sănătate.

La ceremoniile de deschidere a noului an școlar au participat elevi, profesori ai colegiilor militare liceale și școlilor militare de maiștri și subofițeri, părinți și reprezentanți ai autorităților publice locale.


Biroul de Presă