Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 208


COMUNICAT DE PRESĂ


Academia Tehnică Militară va găzdui joi, 27 septembrie, de la ora 9.00, seminarul științific cu tema "Locul și rolul industriei de apărare în actualul context de dezvoltare a României".

Manifestarea este organizată de Departamentul pentru armamente, prin Academia Tehnică Militară, Ministerul Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri și Compania Națională ROMARM, cu sprijinul Societății Române de Pirotehnie și Detonică.

Specialiști militari și civili vor discuta despre noi posibilități de dezvoltare a colaborării dintre Ministerul Apărării Naționale și industria de apărare, despre acest domeniu de activitate ca actor principal în procesul de înzestrare a sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională. De asemenea, vor fi abordate și subiecte referitoare la pregătirea specialiștilor și participarea la cercetarea științifică, privite ca oportunități oferite de învățământul superior militar industriei de apărare.

La activitate vor participa secretarul de stat pentru armamente, Floarea Șerban, reprezentanți ai conducerii Ministerului Economiei, Comerțului și Mediului de Afaceri, personalități civile și militare, specialiști din cadrul sistemului de apărare, ordine publică și securitate națională, reprezentanți și lideri ai sindicatelor din cadrul industriei naționale de apărare.

Jurnaliștii acreditați la Ministerul Apărării Naționale care doresc să participe la deschiderea seminarului vor fi așteptați joi, 27 septembrie, între orele 8.30 și 8.45, la sediul Academiei Tehnice Militare (B-dul George Coșbuc nr. 39-49, sector 5). Persoană de contact maior Cezar Stroe, tel. 0724.814.617.


Biroul de Presă