Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 223


COMUNICAT DE PRESĂ


Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" (SUUMC)/ Clinica de Medicină Internă și Gastroenterologie, în colaborare cu Societatea Română de Gastroenterologie și Hepatologie, Asociația Română pentru Patologia Pancreatică, Societatea Română de Endoscopie Digestivă și Universitatea de Medicină și Farmacie "Carol Davila" organizează, în zilele de 12 și 13 octombrie, workshop - ul de patologie pancreatică - Rolul practic al ecoendoscopiei ("Pancreatic diseases workshop - practical role of endoscopic ultrasound").

Proiectul, finanțat de Unitatea Executivă pentru Finanțarea Învățământului Superior, a Cercetării, Dezvoltării și Inovării (UEFISCDI), va beneficia de prezența, în calitate de lectori, a unor reprezentanți de marcă ai mediului medical și academic, din țară și din străinatate.

Aplicațiile practice se vor derula în Unitatea de Endoscopie Digestivă a Clinicii de Gastroenterologie și Medicină Internă a SUUMC, în amfiteatrul Ambulatoriului de specialitate al Spitalul Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" și în Centrul de Endoscopie Intervențională al Institutului de Terapie Minim Invazivă, Spitalul din Florida, Universitatea de Medicină din Florida Centrală, Orlando, Florida, SUA (prof. Robert Hawes).

Reprezentanții mass media acreditați la Ministerul Apărării Naționale care doresc să participe la deschiderea oficială a evenimentului vor fi așteptați vineri, 12 octombrie, între orele 08.00 și 08.15, la sediul Spitalului Universitar de Urgență Militar Central "Dr. Carol Davila" (intrarea dinspre Calea Plevnei). Persoana de contact lt. col Ciobanu Oana Magdalena, tel. 0723167072.


Biroul de Presă