Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 236


COMUNICAT DE PRESĂ


Dan Tătaru, secretar de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, a participat joi, 25 octombrie, la ceremonia de depuneri de coroane de flori la Monumentul Eroilor din Cimitirul Central din Bacău.

Secretarul de stat Tătaru a prezentat celor prezenți, într-o alocuțiune, principalele misiuni ale Armatei României și și-a exprimat recunoștința în fața eroilor noștri atât din cele două războaie mondiale, cât și din teatrele de operații.

"Ziua Armatei este un bun prilej să comemorăm vitejia eroilor noștri, să ne evaluăm rezultatele și să privim cu responsabilitate spre viitoarele misiuni ale Armatei româniei", a spus Dan Tătaru.

După depunerea coroanelor de flori la monument, garda de onoare formată din militari din garnizoana Bacău au prezentat onorul celor prezenți la ceremonie.

La eveniment au participat, pe lângă un public numeros, cadre militare în activitate, rezervă și retragere, veterani de război, reprezentanți ai autorităților publice locale.


Biroul de Presă