Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 274


INFORMAȚIE DE PRESĂ


Centrul de Studii Strategice de Apărare și Securitate din cadrul Universității Naționale de Apărare "Carol I" organizează în zilele de 22 și 23 noiembrie, începând cu ora 09.00, Conferința Științifică Internațională STRATEGII XXI, ediția a XXI-a cu tema: Complexitatea și dinamismul mediului de securitate.

La activitate vor fi prezenți reprezentanți din Ministerul Apărării Naționale, Ministerul Afacerilor Externe, Ministerul Afacerilor Europene, Ministerul Administrației și Internelor, precum și ai unor instituții similare din Republica Moldova, Republica Cehă și Slovacia.

Manifestarea va aborda aspecte privind evoluția mediului internațional de securitate, echilibrul de putere în contextul evoluțiilor relațiilor internaționale, potențialele riscuri și amenințări pentru mediul de securitate, impactul statelor emergente asupra centrelor de putere regionale și internaționale, rolul actorilor nonstatali în evoluția mediului de securitate.

Jurnaliștii care doresc să participe la eveniment sunt așteptați joi, 22 noiembrie, între orele 08.45 - 09.00, la intrarea principală a Universității Naționale de Apărare "Carol I", dinspre Monumentul Eroilor Patriei. Pentru alte detalii, persoană de contact Tătaru Irina, telefon 0745.996.201.


Biroul de Presă