Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 277


COMUNICAT DE PRESĂ


Ministrul apărării naționale, Corneliu Dobrițoiu, și șeful Statului Major General, general-locotenent Ștefan Dănilă, vor participa joi, 22 noiembrie, începând cu ora 10.00, la Arad, la ceremonia prilejuită de plecarea în teatrul de operații Afganistan a Grupului de Comandă Românesc Zabul și a Batalionului 1 Manevră "Golden Lions".

Timp de șase luni, militarii Batalionului 1 Manevră "Golden Lions" urmează să participe la misiuni specifice în aria de responsabilitate din Provincia Zabul menite să asigure climatul de securitate oportun preluării responsabilităților de către Forțele de Securitate Afgane și reprezentanții guvernului afgan.

La festivitate vor participa reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale, ai autorităților publice locale și ai instituțiilor din Sistemul Național de Apărare.

Reprezentanții mass-media care doresc să participe la festivitate vor fi așteptați joi, 22 noiembrie, la intrarea în Cetatea Aradului, între orele 09.15 și 09.30. Detalii suplimentare pot fi obținute de la ofițerul de informare și relații publice al Batalionului 191 Infanterie, căpitan Mihai MONEANU, telefon 0745.108.266.


Biroul de Presă