Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 280


COMUNICAT DE PRESĂ


Secretarul de stat pentru politica de apărare și planificare, Sebastian Huluban, împreună cu doi militari din Forțele pentru Operații Speciale ale Armatei României, colonelul Marius-Dumitru Crăciun și căpitanul Laurențiu Șerban, vor participa sâmbătă, 24 noiembrie, începând cu ora 17.00, în standul Editurii Paralela 45 de la Târgul Internațional de carte Gaudeamus, la lansarea volumului "O zi grea. Memoriile unui martor din misiunea de eliminare a lui Osama Bin Laden" de Mark Owen și Kevin Maurer.

Traducătorul Bogdan Chircea a dedicat versiunea în limba română a cărții Forțelor pentru Operații Speciale române: "Dedic această traducere băieților noștri care își riscă viața la datorie, pentru patrie și scopuri mai presus de ei înșiși, cu modestie și bravură, depășindu-și limitele, fiind mai buni și mai apreciați decât se știe. Pentru forțele speciale ale României, Am onoarea!"

Jurnaliștii care doresc să participe la activitate sunt așteptați sâmbătă, 24 noiembrie, ora 17.00, în standul Editurii Paralela 45 de la Târgul Internațional de carte Gaudeamus (Romexpo, Pavilion Central, nivel 0:00, stand 33-34).

Persoană de contact: Locotenent-colonel Daniel Anghel, tel. 0729 990 296.


Biroul de Presă