Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 292


Informatie de presa


Clubul Sportiv al Armatei inaugurează miercuri, 5 decembrie, începând cu ora 11.00, Bazinul olimpic de polo și natație Steaua, în prezența ministrului apărării naționale, Corneliu Dobrițoiu.

Evenimentul inaugural, la care vor participa alți reprezentanți ai conducerii Ministerului Apărării Naționale și ai Guvernului României, personalități ale sportului românesc, dar și copii de la cluburi sportive școlare sau școli, va cuprinde meciuri demonstrative de polo juniori și seniori, precum și concursuri de înot pe diferite categorii de vârstă.

Pentru prima dată de la înființarea clubului, sportivii militari ai secțiilor de polo și natație își vor desfășura activitatea de pregătire și competițională în propriul bazin acoperit, realizat cu finanțare de la Compania Națională de Investiții din Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, respectând standardele federațiilor internaționale de polo și natație.

Jurnaliștii interesați sunt așteptați miercuri, 5 decembrie, începând cu ora 10.40, la sediul Bazinului olimpic de polo și natație din Complexul sportiv Steaua Ghencea, situat în B-dul Ghencea nr. 45.


Biroul de Presă