Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 39


COMUNICAT DE PRESĂ


Șeful Statului Major General, generalul-locotenent Ștefan Dănilă, a participat luni, 11 februarie, la ședințele de autoevaluare ale Comandamentului Logistic Întrunit și Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii.

La ședința de autoevaluare a Comandamentului Logistic Întrunit, generalul-locotenent Ștefan Dănilă a apreciat "eforturile structurii de a asigura funcționarea normală a unităților subordonate în condițiile unui buget de austeritate". Totodată, șeful Statului Major General a remarcat sprijinul pe care Comandamentul l-a oferit forțelor pe timpul executării misiunilor în țară și în teatrele de operații, efortul privind operaționalizarea forțelor puse la dispoziția NATO și menținerea nivelului capacității operaționale a celor certificate și afirmate în anii anteriori.

În cadrul evaluării activității Comandamentului Comunicațiilor și Informaticii, șeful Statului Major General a făcut remarci pozitive referitoare la activitatea personalului unităților și modul în care militarii și-au îndeplinit misiunile și exercițiile.

Procesul de evaluare a activităților structurilor centrale ale Ministerului Apărării Naționale va continua pe tot parcursul acestei luni.


Biroul de Presă