Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 75


Conducerea M.Ap.N. în vizită la Academia Forțelor Aeriene de la Brașov


Ministrul apărării naționale, Mircea Dușa, și șeful Statului Major General, general-locotenent Ștefan Dănilă, s-au aflat joi, 14 martie, la Brașov, într-o vizită de informare la Academia Forțelor Aeriene "Henri Coandă".

Cei doi oficiali, împreună cu șeful Statului Major al Forțelor Aeriene, general-locotenent Cârnu Fănică, s-au întâlnit cu membrii Senatului instituției de învățământ și cu studenții academiei.

În cadrul reuniunii, ministrul apărării naționale a declarat că este impresionat să vadă că foarte mulți tineri au îmbrățișat cariera militară. În acest context, Mircea Dușa a reiterat ideea că la nivelul ministerului se fac toate demersurile pentru ca procesul de profesionalizare a armatei să fie unul competitiv și performant. "În acest sens, planul de școlarizare al Academiei Forțelor Aeriene a fost realizat în concordanță cu obiectivele și misiunile pe care le are Armata României. Sunt mândru că sistemul de învățământ militar furnizează din ce în ce mai mulți tineri bine pregătiți", a concluzionat ministrul Dușa.

Tot astăzi, ministrul apărării naționale și șeful Statului Major General au avut o întâlnire și cu personalul Departamentului Regional de Studii pentru Managementul Resurselor de Apărare.


Biroul de Presă