Comunicat de presăDirecţia Informare şi Relaţii Publice
E-mail:
Contact: 021-319.60.22

 


Comunicat nr. 76


Secretarul de stat Vasile Costea s-a întâlnit cu președintele și vicepreședintele Asociației naționale a veteranilor de război din România


Secretarul de stat pentru relația cu Parlamentul, informare publică și creșterea calității vieții personalului, Vasile Costea, s-a întâlnit joi, 14 martie, la sediul Ministerului Apărării Naționale, cu generalul (ret.) Marin Dragnea, președintele Asociației naționale a veteranilor de război din România (ANVR), și cu generalul-locotenent (ret.) Victor Goanță, președintele Asociației invalizilor de război, vicepreședintele ANVR.

Pe timpul întrevederii au fost abordate, în principal, aspecte legate de stadiul măsurilor instituționale necesare îmbunătățirii situației veteranilor, invalizilor și văduvelor de război.

"Acum, când ați ajuns la o vârstă onorabilă, alături de stima ce v-o purtăm, vă promit că mă voi implica personal pentru a vă bucura de toate drepturile pe care, cu prisosință, le meritați. Acestea vor constitui prioritățile noastre și în perioada următoare, astfel încât eforturile și suferințele dumneavoastră să fie răsplătite la adevărata valoare", le-a transmis secretarul de stat Costea reprezentanților veteranilor de război.

La activitate au mai participat colonelul Marcel Voicescu, locțiitorul șefului Departamentului pentru relația cu Parlamentul și informare publică și coloneii Nicolae Anghelescu și Ioan Matei de la Direcția calitatea vieții personalului.


Biroul de Presă